Ultima ora
You are here: Home / World Carp Classic / Dynamite Baits aduce artileria grea la Bolsena
Dynamite Baits aduce artileria grea la Bolsena

Dynamite Baits aduce artileria grea la Bolsena

World Carp Classic 2013

Mai sunt doar cateva zile pana la startul celei de-a 15-a editii a celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume, World Carp Classic, a carui gazda este, incepand de anul trecut, lacul Italian Bolsena, cel mai mare lac vulcanic al Europei.

Incepand cu aceasta editie, sponsorul principal al competitiei nu mai este JRC, ci foarte cunoascuta firma britanica de nade Dynamite Baits. Profitand, justificat, de noua lor pozitie de sustinatori principali ai concursului, managerii companiei au decis sa trimita in concurs mai multe echipe de pescari renumiti, Dynamite fiind una dintre firmele din domeniul pescuitului la crap cu cele mai impresionante liste de consultanti.

Emir Caro, unul dintre cei mai celebri pescari de crap germani, va participa la World Carp Classic 2013

Una dintre echipe este considerate deja o adevarata vedeta, chiar daca se afla la prima participare la World Carp Classic, si este formata din slovenul Krištof Cuderman si germanul Emir Caro, al treilea component al echipei fiind chiar tatal lui Krištof, Slavko. Krištof a devenit faimos in toata lumea in acest sezon, cand a devenit primul pescar din lume care a prins crapi de peste 50 de livre (aproximativ 22,7 kg) in opt tari diferite (vezi detalii aici). Nu mai putin faimos este colegul sau de echipa, germanul Emir Caro, nimeni altul decat prietenul cel mai bun si mentorul lui Krištof in pescuitul la crap. Emir este, alaturi de fratele sau Nermin, unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din lume, in 2007 el fiind chiar detinatorul recordului mondial la crap comun, dupa ce pusese pe saltea celebrul crap Mary, pe atunci in greutate de 38,45 kg.

 

 

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com