Ultima ora
You are here: Home / World Carp Classic

Category Archives: World Carp Classic

Feed Subscription

Angling Spirit lanseaza World Predator Classic

WPC-header-logo

World Carp Classic are, din 2-14, un echivalent destinat pestilor rapitori! Read More »

Inscrieri deschise la WCC 2014 – A fost eliminata notiunea de runner

deschidere

Inscrieri deschise la WCC 2014 - A fost eliminata notiunea de runner! Read More »

World Carp Classic la feminin

Campionii 2013

Editia a 15-a a celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume, World Carp Classic, s-a incheiat aseara cu unul dintre cele mai surprinzatoare rezultate posibile. Prima (si singura) echipa exclusiv feminina din istoria competitiei (daca excludem runner-ul, fireste, care nu face efectiv parte din echipa) s-a impus dupa 5 zile de concurs la o distanta fata de urmaritori care elimina orice dubiu in privinta valorii ei. Bianca ... Read More »

Prima echipa feminina din istoria World Carp Classic va castiga detasat editia 2013

In anul in care mii de pelerini sarbatoresc, la Bolsena, aniversarea a 750 de ani de la miracolul euharistic din 1263 ( detalii aici ), un alt soi de miracol se petrece in cadrul celei de-a 15-a editi a World Carp Classic. Prima si singura echipa exclusiv feminina din istoria acestui concurs, cea formata din pescaritele olandeze Bianca Venema si Lizette Beunders, conduce la o distanta astronomica clasamentul general si ... Read More »

Fetele de la Dynamite fac istorie la World Carp Classic 2013

Bolsena, Italia, octombrie 2013. Startul vertiginos al primei echipe feminine din istoria World Carp Classic parea, cel putin dupa primele 2 zile, cand diferentele erau minime, un simplu foc de paie. Iata insa ca in aceasta dimineata, cu mai putin de 24 de ore inainte de finalul celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume, Lizette Beunders si Bianca Venema par sa fi luat un avans decisiv in ... Read More »

Noua captura la World Carp Classic 2013 este de 22,6 kg

In penultima seara a World Carp Classic 2013, cel mai mare peste al competitiei a trecut pe sectorul ATT, unul dintre cele mai slab productive de pe intregul lac Bolsena. Pe standul 32, acolo unde pescuieste echipa poloneza Rutecki, un magnific crap de 22,6 kg a poposit pe salteaua echipei, fiind prins de Krzysztof Mroz. De altfel, acesta este cel mai mare peste prins pana acum pe lacul Bosena in ... Read More »

Fetele de la Dynamite Baits s-au detasat in clasament la World Carp Classic

Cu doar 36 de ore ramase pana la finalul celei de-a 15-a editii a World Carp Classic, clasamentul general a suferit modificari importante. In primul rand, locul al treilea a fost preluat, pe rand, de mai multe echipe, lupta fiind foarte stransa, astfel incat un singur peste poate modifica oricand conformatia clasamentului. Pe standul Imperial Baits 70, echipa Carping Club/PVTV formata dinĀ  Sorin Rudeanu, Cristian Rudeanu si Manuel Chejnoiu a ... Read More »

Romanii au inceput sa gaseasca crapii la Bolsena

Finalul unei noi zile de concurs la World Carp Classic 2013 aduce, in sfarsit, si vesti bune de la echipele romanesti. Astfel, dupa ce in noaptea trecuta pusesera pe saltea un crap de 21 kg (unul dintre cei doar doi crapi de peste 20 kg prinsi pana acum), componentii echipei Carping Club/PVTV – Sorin Rudeanu,Cristian Rudeanu si Manuel Chejnoiu – au tras inca un superb comun afara in aceasta dupa ... Read More »

Captura World Carp Classic 2013 a ajuns la 18,1 kg

Captura - 18,1 kg

A fost o seara linistita la Bolsena, din mai toate punctele de vedere. Putini pesti, vreme excelenta, fara vant prea puternic, astfel ca mai toti competitorii (in special cei care n-au punctat inca) au profitat si au petrecut mult timp pe apa, pentru a gasi structuri, ruperi de panta, platouri sau zone fara vegetatie. Cei mai multi dintre concurenti folosesc mascote sau diverse alte amulete aducatoare de noroc, fiindca, pe ... Read More »

O echipa de fete conduce la World Carp Classic

Singura echipa exclusiv feminina de la Bolsena se afla la conducere

La aproape 24 de ore de la inceperea competitiei, varful clasamentului general este ocupat de o echipa de pescarite din Olanda, prima echipa exclusiv feminina din istoria World Carp Classic. Poate multi ar considera asta o surpriza, dar cele doua componente ale echipei Shimano / Dynamite Baits, Bianca Venema si Lizette Beunders, sunt doua nume foarte cunoscute in lumea pescuitului la crap. La World Carp Classic 2013, fetele pescuiesc pe ... Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com