Ultima ora
You are here: Home / Recenzii

Category Archives: Recenzii

Feed Subscription

Boiliesurile WLC – surpriza din 2015

FISHMEAL

Nu scriu foarte des recenzii de nade si momeli, din simplul motiv ca, pe o piata saturata de pseudo-produse supraevaluate, e greu sa gasesti ceva cu adevarat valoros si care sa-si faca treaba indiferent de circumstante. Bineinteles, cu exceptia momentelor in care, orice ai face si cu orice ai nadi si pescui, pestele refuza sa se hraneasca. Apropiatii mei si cititorii articolelor mele stiu ca sunt cateva tipuri de boiliesuri ... Read More »

BF Baits – calitate la preturi decente

_DSC0121

In recenta noastra calatorie in Bulgaria, pe lacul Agov Dol, am fost invitati sa testam cateva variante dintre boiliesurile pe care compania slovena BF Baits le produce. Legatura directa este aceea ca Mario Tonchev, patronul lacului Agov Dol, este de ceva vreme si actionar la amintita companie destinata producerii de nade si momeli destinate pescuitului la crap. Primul contact cu produsele BF Baits l-am avut chiar pe lac, in magazinul ... Read More »

Revolutia Spomb

midi-spomb

Într-o mare de accesorii care fac din pescuitul modern la crap o afacere înfloritoare, produsele cu adevărat revoluţionare sunt atât de rare încât trebuie băgate în seamă. După boiliesuri, firul de păr, montura cu plumb pierdut şi nadele de plastic, dispozitivele destinate nădirii au şi ele propria poveste. Read More »

Scroll To Top
shared on wplocker.com