Ultima ora
You are here: Home / Stiri / Romanii conduc la World Predator Classic
Romanii conduc la World Predator Classic

Romanii conduc la World Predator Classic

Echipa Herakles (Dorian Dubovoi/Ovidiu Ristivan) este pe primul loc dupa prima zi

Sfarsit de prima zi a World Predator Classic cu vesti extraordinare de la echipele romanesti. Dorian Dubovoi si Ovidiu Ristivan, componentii echipei Herakles, se afla pe primul loc dupa prima mansa si se anunta drept pretendenti la unul dintre locurile fruntase pe podiumul final. Toata lumea vorbeste aici despre excelenta performanta a romanilor, mai ales in conditiile in care ei pescuiesc prima data pe acest tip de apa si se afla in concurenta directa cu multimea de ghizi locali inscrisi in concurs.

Clasamentul general dupa prima zi, cu Dorian Dubovoi si Ovidiu Ristivan pe prima pozitie

Clasamentul general dupa prima zi, cu Dorian Dubovoi si Ovidiu Ristivan pe prima pozitie

Dorian si Ovidiu au fost printre cei foarte utini care au reusit sa-si faca norma zilnica de 3 salai, 3 bibani si o stiuca, ei contabilizand un total de 430 cm, cu mult peste ocupantii locului secund, francezii Arnaud Briere si Laurent Vrignaud, care au un total de 353 cm, dar care au un biban mai putin prins. Vestile excelente continua si cu clasarea pe locul 8 a echipei formate din Lucian Constantin si Crisrian Rizea. De asemenea, cea de-a treia echipa romaneasca, cea formata din Bogdan Popa si Claudiu Tofan, a punctat cu bibanii si stiuca necesare, dar n-au reusit sa pacaleasca niciun salau. Problemele lor au continuat cu una tehnica, telefonul cu care trebuiau sa raporteze capturile n-a functionat, astfel ca ei urmau sa solutioneze problema dupa revenirea pe mal. Oricum, toate cele trei echipe romanesti au ajuns cu bine la docuri, si se pregatesc acum pentru o noua zi de concurs, cand vor evolua pesectorul A, cel mai expus vantului dintre toate.

Dorian si Ovidiu, felicitati la iesirea pe mal de Ross Honey, fondatorul concursului

Dorian si Ovidiu, felicitati la iesirea pe mal de Ross Honey, fondatorul concursului

Ramaneti aproape pentru stiri, clasamente si fotografii in direct de la fata locului.

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com