Ultima ora
You are here: Home / Articole / Noua gama Carping – avanpremiera la Expo Aventuri la pescuit si vanatoare 2014
Noua gama Carping – avanpremiera la Expo Aventuri la pescuit si vanatoare 2014

Noua gama Carping – avanpremiera la Expo Aventuri la pescuit si vanatoare 2014

Carping Club, unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de nade si momeli destinate pescuitului la crap, lanseaza pe piata (in mod neoficial, deocamdata) noua gama de nade, intitulata sugestiv Tournament. Nascuta dintr-o idee foarte veche a lui Cristian Rudeanu (fondatorul companiei Carping Club), noua gama cuprinde toate reperele necesare unui pescuit de succes la crap, fie ca vorbim despre ciortaniade sau expeditiile care vizeaza exemplarele capitale.

_DSC0016

Incepand de sezonul viitor, pescarii vor avea la dispozitie atat boiliesuri tari si solubile, cat si pasta solubila, dip, boiliesuri de carlig sau pop-up-uri din gama Tournament. Aceasta reteta noua, care este o combinatie excelenta intre doua arome foarte des utilizate in nadele destinate pescuit la crap, vine sa continue astlef traditia instituita de liniile precedente, in frunte cu Premium Meat, una dintre cele mai de succes game de nade romanesti.

_DSC0005

_DSC0083

Gama Carping Club Tournament va fi oficial lansata pe piata abia in primavara anului viitor, dar ea va fi disponibila in avanpremiera si in exclusivitate la editia de toamna 2014 a Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, binecunoscutul targ de profil care incepe maine si tine pana duminica, in parcul Tineretului.

_DSC0069

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com