Ultima ora
You are here: Home / Stiri / Noua captura la World Carp Classic 2013 este de 22,6 kg
Noua captura la World Carp Classic 2013 este de 22,6 kg

Noua captura la World Carp Classic 2013 este de 22,6 kg

In penultima seara a World Carp Classic 2013, cel mai mare peste al competitiei a trecut pe sectorul ATT, unul dintre cele mai slab productive de pe intregul lac Bolsena. Pe standul 32, acolo unde pescuieste echipa poloneza Rutecki, un magnific crap de 22,6 kg a poposit pe salteaua echipei, fiind prins de Krzysztof Mroz. De altfel, acesta este cel mai mare peste prins pana acum pe lacul Bosena in cadrul World Carp Classic, avand in vedere faptul ca cel mai mare peste al editiei trecute, care a fost prins de romanul Peter Micula, cantarea cu doar 100 de grame mai putin, 22,5 kg.

Krzysztof Mroz si noua captura a World Carp Classic 2013 - 22,6 kg

Krzysztof Mroz si noua captura a World Carp Classic 2013 – 22,6 kg

Echipa poloneza este una dintre cele mai vechi din istoria World Carp Classic, componentii ei lipsind la o singura editie dintre cele 15 desfasurate pana acum. Imediat dupa eliberarea superbului crap, capitanul Leszek Rutecki ne-a declarat: “Am asteptat 15 ani acest peste, dar acum suntem extrem de fericiti. Stiam ca in acest las sint foarte multe exemplare de peste 20 kg si ne bucuram ca avem cel mai mare peste din concurs, cel putin pana acum. Momeala folosita a fost un boilie foarte dulce de 24 mm, productie proprie”.

Nu uita sa ramai aproape de revistadecrap.ro pentru stiri, capturi si clasamente in direct si in exclusivitate de pe malul lacului Bolsena. Daca ti-a placut articolul, un like e binevenit! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Intre pesti si pescari este intotdeauna o relatie foarte speciala

Intre pesti si pescari este intotdeauna o relatie foarte speciala

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com