Ultima ora
You are here: Home / Stiri / Fishing & Hunting Expo – Ziua 1
Fishing & Hunting Expo – Ziua 1

Fishing & Hunting Expo – Ziua 1

Un nou targ de pescuit si vanatoare apare in peisajul romanesc, ca un preambul al sezonului ce sta sa inceapa. Avand in spate puterea si experienta unui trust de presa, Fishing & Hunting Expo 2016 si-a deschis azi portile, si n-a facut-o deloc rau. Cel putin din punct de vedere al afluentei de public – peste 5000 de vizitatori la doar 6 ore de la momentul deschiderii. Printre expozanti, aproape toti producatorii, importatorii si distribuitorii romani de nade si echipamente de pescuit, dar si vanzatori de arme, ambarcatiuni sau servicii adiacente pescuitului si vanatorii.

DSC00178

DSC00199

DSC00187

DSC00184

Pe partea dedicata pescuitului la crap, cei mai importanti producatori romani de nade si momeli, de la WLC Carp si Dudi Bait, pana la Select Baits, Target Baits, MG Special Carp si CPK, dar si batrana marca SBS, una dintre primele aparute pe piata romaneasca de profil acum foarte multi ani. Oferte variate, preturi speciale, demonstratii si speech-uri ale unor vedete din industrie. Nici campionii mondiali Bogdan Dragan si Mihai Pripon n-au lipsit de la apel, prezenti in standul Carp United cu tot cu medalii.

DSC00183

DSC00195

DSC00203

Nici spinning-ul sau stationarul nu sunt neglijate, cei mai importanti producatori si distribuitori fiind prezenti pe afisul expozitiei. Piscina din centrul pavilionul a fost scena multor demonstratii, in timp ce “generalistii” Energofish, Mivardi, Decathlon, Mim Team, PeApa.ro sau Total Fishing au venit la targ cu garnituri complete de oferte si noutati.

DSC00194

DSC00191

Pentru maine se anunta o zi plina pentru toata lumea, mai ales pentru vanzatorii de mici din parcare, prinsi putin pe nepregatite de afluxul mare de public din aceasta prima zi.

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com