Ultima ora
You are here: Home / Stiri / Fetele de la Dynamite fac istorie la World Carp Classic 2013
Fetele de la Dynamite fac istorie la World Carp Classic 2013

Fetele de la Dynamite fac istorie la World Carp Classic 2013

Bolsena, Italia, octombrie 2013. Startul vertiginos al primei echipe feminine din istoria World Carp Classic parea, cel putin dupa primele 2 zile, cand diferentele erau minime, un simplu foc de paie. Iata insa ca in aceasta dimineata, cu mai putin de 24 de ore inainte de finalul celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume, Lizette Beunders si Bianca Venema par sa fi luat un avans decisiv in fruntea clasamentului general.

Un nou crap intepat la timp de Lizette Beunders

Un nou crap intepat la timp de Lizette Beunders

Asadar, fara vreun avertisment prealabil, o echipa feminina vina la World Carp Classic si da peste cap toate teoriile, dovedite sau nu, dintr-un sport dominat pana acum, cel putin din punct de vedere numeric, de barbati. Fabulosul rezultat pe care cele doua componente ale echipei Dynamite Baits/Shimano sunt pe cale sa-l obtina este, fireste rezultatul unei combinatii de factori (norocul, locul foarte bun, vantul etc), din care face parte, fara discutie, si valoarea lor.

Doi arbitri simpatici si o pescarita fericita

Doi arbitri simpatici si o pescarita fericita

La ora trimiterii acestei corespondente, fetele de la Dynamite Baits aveau un avans urias fata de locul secund, cu aproape 120 de kg mai mult decat echipa austriaca formata din Ewald Niederl si Gunter Scheucher, care pescuieste pe standul Spomb 77.

Clasamentul general din aceasta dimineata avea urmatoarea configuratie:

1. Lizette Beunders/Binaca Venema (Olanda – Dynamite Baits/Shimano – standul Solar Tackle 62) – 264,5 kg din 28 de pesti

2. Ewald Niederl/Gunter Scheucher (Austria – standul Spomb 77) – 146,6 kg din 12 pesti

3. Lee Jackson/Rob Tough (Anglia – standul SBS 43) – 119,4 kg din 12 pesti

Nu uita sa ramai aproape de revistadecrap.ro pentru stiri, capturi si clasamente in direct si in exclusivitate de pe malul lacului Bolsena. Daca ti-a placut articolul, un like e binevenit! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Nicio surpriza, Lizette Beunders in plin dril. Imaginea s-a repetat de 12 ori doar ieri!

Nicio surpriza, Lizette Beunders in plin dril. Imaginea s-a repetat de 12 ori doar ieri!

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com