Ultima ora
You are here: Home / Despre noi

Despre noi

Context

Publicatia revistadecrap.ro a aparut ca un act de normalitate, piata editoriala online din Romania fiind lipsita de o publicatie profesionista si independenta destinata pescuitului la crap, in conditiile in care acest hobby-sport-fenomen cunoaste o adevarata explozie de popularitate.

Echipa

Echipa revistadecrap.ro este formata din pescari si jurnalisti cu mare experienta si foarte pasionaţi, unii dintre ei foarte cunoscuţi in comunitatea crapista, alţii mai puţin cunoscuţi, dar nu mai puţin valorosi. Experienţa, entuziasmul si profesionalismul tuturor sunt garanţia ca revistadecrap.ro va deveni in curand publicaţia etalon in domeniu. De asemenea, lista impresionanta a colaboratorilor externi, dintre care-i amintim doar pe Andy Chambers, Myles Gascoyne si Steve Howard, va face ca materialele publicate sa fie nu numai originale, dar si extrem de practice si pertinente.

Continut

revistadecrap.ro este o publicaţie echilibrata, care nu se axeaza doar pe materialele dedicate producatorilor, pescarilor si competiţiilor externe, ci va acorda spaţii generoase producatorilor, proprietarilor de lacuri, importatorilor si mai ales pescarilor romani. Credem cu tarie ca pescarii si producatorii romani sunt printre cei mai buni din lume si merita din plin o promovare pe masura valorii si talentului lor.

Comunitate

revistadecrap.ro  este dedicata intregii comuniti de pescari de crap din Romania si diaspora si accesului acestora, necondiţionat, la informaţiile din domeniu. Se vizeaza crearea unei comunitaţi “revista de crap”, atat online cat si offline, ai carei membri sa imparta aceleasi valori si care sa promoveze schimbul de informaţii utile si corecte.

Valorile brandului

  • informaţie la zi, filtrata si selectata
  • relevanţa
  • jurnalism de calitate
  • credibilitate
  • promovarea ideii de comunitate
  • promovarea pescarilor, importatorilor, producatorilor si proprietarilor de lacuri romani

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com