Ultima ora
You are here: Home / Articole / Cu WLC in Bosnia (II)
Cu WLC in Bosnia (II)

Cu WLC in Bosnia (II)

Iata ca insistenta, nada de calitate, stofa de pescar si, nu in ultimul rand, dramul de noroc necesar au facut ca expeditia noastra sa devina una foarte speciala. In primul rand, Cristi a descoperit un lac excelent, atat ca frumusete cat si ca potential. In al doilea rand, pestii de peste 20 kg pentru care Pelagicevo ste renumit au venit si pe saltelele noastre. Dupa primul over 20 al partidei, Cristia a pus apoi pe saltea mai multi crapi de 15-16 kg (plus doua accidente de 10 si respectiv 12 kg, care i-au stricat media).

_DSC0819

_DSC0929

_DSC0811

Pentru aceasta sesiune de o saptamana am folosit exclusiv produsele din gama de top de la WLC Carp, respectiv SPP Tournament si MCM Tournament. Initial, am fost tentati sa folosim si noua gama de concurs, Belachan Tournament, dar am renuntat amandoi dupa prima noapte, fiindca ne-au intrat somnii pe patul de nada si am preferat sa incercam sa-i tinem departe de noi. In cea de-a treia zi a partidei, Cristi a reusit sa-si doboare recordul personal, si nu oricum, ci cu un plus de 1,5 kg. Astfel, cei doi crapi de 23 kg pe care-i avea pana acum in portofoliu au trecut umili pe locul secund in podiumul personal, unde troneaza acum o superba salonta bosniaca de 24,5 kg.

_DSC0732

Din fericire, in a patra zi a partidei au inceput sa apara pestii si la mine, cu exemplare de 16 – 17 kg, plus un crap oglinda (majoritatea crapilor din acest lac sunt salonte) de 21 kg sosit de pe un platou aflat in stanga, in dreptul standului 15 (eu pescuiesc pe 17, dar pana azi nu a fost nimeni in stanga mea), la 130 metri distanta. Toti pestii au fost prinsi la bile tari si cu diametrul cel mai mic (14 mm), montate pe carlige nr. 10 (Mugga continental in cazul meu, Korda Krank la Cristi) – puteti vedea in fotografia de mai jos diferenta dintre dimensiunile carligelor noastre si cea a unei furnici negre de copac.

Am specificat acest lucru de multe ori, dar o mai fac o data: aici se pescuieste (si se prinde) la pesti foarte mari cu carlige foarte mici, pentru a-ti creste rata de succes. Pestii au gurile destul de franjurate si un carlig mic este mai usor aspirat catre o zona sanatoasa a gurii, crescand astfel sansele sa-i puneti pe saltea.

_DSC0935_2

_DSC0846

_DSC0790

Astfel, inca de la jumatatea partidei, scopul declarat pentru care Cristi Vaileanu a venit la aceasta partida, doborarea recordului personal, a fost bifat.

Incepand de marti, Cristi Vaileanu are un nou PB (personal best) reusit in PB (Pelagicevo, Bosnia). Stati aproape pentru o ultima transmisie din Bosnia, dupa incheierea acestei partide.

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

 

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com