Ultima ora
You are here: Home / Articole / Cu WLC in Bosnia (I)
Cu WLC in Bosnia (I)

Cu WLC in Bosnia (I)

Si pentru ca v-am anuntat ca am pus la cale inca o expeditie comuna Revista de Crap / WLC Carp in Bosnia, am revenit cu prima parte a jurnalului nostru pescaresc. Vreme minunata si lac ca-n povesti, chira daca pescuitul e greoi, fiindca, asa cum se intampla de obicei in aceasta parte a anului, pestii sunt cantonati pe capetele cu apa mica ale lacului. Cu toate acestea, Cristi Vaileanu este “on fire” si prinde bine, in conditiile date, cu o medie de aproximativ doi pesti pe zi.

16,8 kg

_DSC0637

Seria capturilor lui Cristi a inceput in prima noapte petrecuta pe balastiera de la Pelagicevo, cu o salonta de 14 kg, dar primele razele diminetii au insemnat si primul over 20 – o alta salonta superba, care atarnat la cantar nu mai putin de 21,5 kg (in fotografiile de mai jos), prinsa la un singur boilies de 14 mm SPP Tournament. De altfel, una dintre regulile de care trebuie sa tii cont la Pelagicevo, daca vrei sa ai o rata buna de capturi, este sa folosesti carlige foarte mici. Si cand spun foarte mici ma gandesc la nr. 10, dimensiune care i-ar putea speria pe multi dintre pescarii romani de crap. Din fericire, Cristi nu a avut nevoie de acomodare pentru acest stil, el folosind in mod curent carlige nr. 8 si nr. 10 in toate partidele.

_DSC0675

_DSC0681

_DSC0736

Mai avem cateva zile de stat, iar pestii sunt parca din ce in ce mai mofturosi. Este, totusi, luna martie, chiar daca temperaturile de afara nu prea indica asta. In rest, ne vedem de nadit si de cautat semnele pestilor, pentru a incerca sa-i dibuim. Pana la urmatoarea postare din acest jurnal, numai bine si fire intinse.

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com