Ultima ora
You are here: Home / Competitii / Champions Challenge Sarulesti – All Star Game-ul romanesc
Champions Challenge Sarulesti – All Star Game-ul romanesc

Champions Challenge Sarulesti – All Star Game-ul romanesc

Astazi a inceput pe Sarulesti poate cel mai important concurs de pescuit la crap al sfarsitului de sezon, Champions Challenge – Cupa Lacului Sarulesti. Organizat de membrii clubului Baricada, concursul s-a dovedit extrem de atractiv pentru cei mai multi dintre pescarii romani de top, justificandu-si, astfel, titulatura de intrecere a campionilor. Facand o analogie cu baschetul din Statele Unite, Champions Challenge poate fi privit ca un fel de All Star Game al pescuitului la crap din Romania.

Repartizarea pe standuri a echipelor participante la Champions Challenge

Repartizarea pe standuri a echipelor participante la Champions Challenge

Reteta organizatorilor s-a dovedit una castigatoare din start, fiindca locurile s-au ocupat extrem de repede, lucru impresionant, daca tinem cont de faptul ca, in ultima vreme, concursurile interne (cu mici exceptii) n-au atras participanti ca pe vremuri, cand un loc liber se cumpara cu valuta forte. Astfel, cele 39 de locuri puse la bataie de organizatori s-au ocupat intr-un interval foarte scurt, printre factori figurand, probabil, atat frumusetea si dificultatea lacului, cat si ocazia de a pescuit cot la cot cu toata floarea carpfishing-ului autohton (cu mici exceptii, datorate eternelor “framantari” dintre vedete, unele duse pana la nivel acut-personal).

Emotii internationale inaintea tragerii la sorti

Emotii internationale inaintea tragerii la sorti

Miercuri dimineata, aproape toata floarea cea vestita a pescuitului la crap din Romania s-a adunat la si mai vestitul hotel de la Sarulesti, unde au avut loc tragerea la sorti si o scurta ceremonie de deschidere, dupa care s-a plecat pe standuri. Concursul se incheie duminica la ora 11:00, iar la ora 14:30 are loc festivitatea de premiere.

Festivitatea de deschidere si tragerea la sorti a standurilor

Festivitatea de deschidere si tragerea la sorti a standurilor

Meniul pentru acest concurs este extrem de variat si deloc ieftin

Meniul pentru acest concurs este extrem de variat si deloc ieftin

La ora editarii acestui articol, se prinsese deja primul peste punctabil al concursului, reusit de Emilian Paraschiv (unul dintre cei mai valorosi crapari romani la aceasta ora, conform rezultatelor), care pescuieste pe standul 1 (Sandulita) – un crap comun in greutate de 10,38 kg. Conform regulamentului, puncteaza toti pestii (crap comun, crap oglinda, amur sau scoicar) cu greutatea minima de 5 kg.

Emilian Paraschiv cu primul peste al concursului - comun de 10,38 kg

Emilian Paraschiv cu primul peste al concursului – comun de 10,38 kg

Update: Incepand de vineri, redactorii www.revistadecrap.ro vor fi prezenti pe balta pana la finalul concursului, si va vor tine la curent, prin mai multe corespondente in fiecare zi, cu evolutia clasamentului, cu fotografii, noutati si micro-interviuri cu cei de pe balta. Totul in timp aproape real, in paginile acestei publicatii.  Multumiri membrilor clubului Baricada pentru fotografii!

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

 

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com