Ultima ora
You are here: Home / Articole / Bulgarii prind crapi mari la WLC
Bulgarii prind crapi mari la WLC

Bulgarii prind crapi mari la WLC

In luna martie am avut o excelenta partida in Bosnia, pe lacul Pelagicevo, alaturi de prietenul Cristi Vaileanu, la care am folosit exclusiv boiliesuri¬† din gama WLC Carp Tournament. Testate deja la Pelagicevo in primavara anului 2015 (detalii aici), boiliesurile WLC Tournament si-au facut si de data aceea datoria, fiind principalul factor de succes in partida care a insemnat un nou record personal pentru Cristi (24,5 kg) si un “set” de crapi extraordinari pentru mine, pe un loc considerat slab pentru acea perioada a anului.

_DSC0726

Articolele aparute pe Revista de Crap care au reflectat acea partida au fost citite (cu ajutorul google translate, dar fotografiile erau elocvente) si de cativa dintre prietenii nostri bulgari, care nu numai ca au fost impresionati de pestii prinsi, dar au devenit interesati de nadele si momelile folosite de noi atunci. Dupa spusele lui Dimitar Ilkov, organizatorul expeitiei, articolele si informatiile cuprinse in acesta venisera la fix, fiindca ei aveau o rezervare facuta la Pelagicevo, exact pe posturile pe care pescuisem noi in martie, respectiv 17 si 18.

IMG_0689

Dupa ce i-am lamurit in privinta locurilor fierbinti care produsesera pestii la partida noastra, prietenii bulgari ne-au rugat sa le furnizam si nada necesara acestei partide, erau decisi sa foloseasca in principal MCM Tournament. Zis si facut, marfa a ajuns la Sofia chiar de Paste, iar pe 3 mai grupul a plecat catre Bosnia pentru sesiunea de 5 zile rezervata. Partida a inceput rau, cu cateva zile in care pestii au cam lipsit de la apel, in parte din cauza vremii foarte reci si schimbatoare, in parte datorita faptului ca pe capatul baltii, pe posturile 19 si 20, erau patru ehipe care nadeau in cantitati industriale.

IMG_0879

In ultimele doua zile insa crapii au inceput sa raspunda nadirii facute de bulgari si au intrat in zona lor. Au urmat 36 de ore in care grupul si-a primit rasplata pentru rabdare si pentru munca depusa. Mai multi crapi cu greutati intre 14 si 22,5 kg au ajuns pe saltelele de primire, victime ale monturilor cu carlige Fox Arma Point SSC nr. 8 si fir cu camasa Gardner Semi Stiff, incheiate cu cate un boilies fiert WLC Carp MCM Tournament de 16 mm. Nadirea a fost facuta cu acelasi tip de boilies, dar in amestec de diametre de 16mm si 20mm.

IMG_0787

IMG_0773

_DSC0757

IMG_0838

Vedetele partidei au fost un crap oglinda de fix 20 kg si un excelent exemplar de crap comun de 22,5 kg (ambii in fotogtrafiile de deasupra). Succesul pe care l-au avut in aceasta partida i-a determinat pe prietenii din Sofia sa comande o cantitate insemnata de boiliesuri WLC pentru urmatoarea lor partida importanta, care va avea loc in luna iulie pe balastiera italiana Parco del Brenta. WLC Carp nu este la primele experiente internationale, mai multi pescari din Bulgaria, Bosnia si Croatia fiind deja clienti fideli, dupa experientele reusite avute cu aceste produse. Un fapt imbucurator si un motiv de mandrie pentru producatorii autohtoni din industrie.

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite!

Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Pentru detalii si comenzi, vizitati pagina http://www.wlc-carp.com/

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com