Ultima ora
You are here: Home / Competitii / Angling Spirit lanseaza World Predator Classic
Angling Spirit lanseaza World Predator Classic

Angling Spirit lanseaza World Predator Classic

O stire de maxima importanta (chiar daca are ca subiect alte specii decat crapul) vine de peste Canalul Manecii, acolo unde Ross Honey (fondatorul celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume – World Carp Classic) si membrii echipei Angling Spirit au anuntat lansarea unui nou concurs de pescuit de nivel global. World Predator Classic, numele oficial al noului concurs, este destinat, asa cum lesne se intelege din denumire, pescuitului la rapitori si va avea loc la sfarsitul lunii iunie in Olanda.

Stiucile de peste 1 metru sunt ceva obisnuit pe Haringvliet

Stiucile de peste 1 metru sunt ceva obisnuit pe Haringvliet

Mai exact, speciile care vor puncta sunt stiuca, bibanul si salaul, specii care se gasesc din abundenta in spatiul ales pentru acest concurs, o uriasa intindere de apa aflata in vecinatatea orasului Hellevoetsluis (situat la sud de Rotterdam, unul dintre cele mai mari si mai aglomerate porturi din lume). Este vorba despre estuarul Haringvliet, aflat in regiunea South Holland, si este unul dintre cele mai largi puncte in care delta Rhin-Muese se intalneste cu apele reci ale Marii Nordului, un habitat nemaipomenit pentru rapitori de mari dimensiuni.

Nici bibanii de 2 kilograme nu vor lipsi din lista de capturi

Nici bibanii de 2 kilograme nu vor lipsi din lista de capturi

Salaii olandezi sunt si ei pe lista speciilor tinta la World Predator Classic

Salaii olandezi sunt si ei pe lista speciilor tinta la World Predator Classic

Concursul se va desfasura in perioada 19-22 iunie 2014, iar pescarii vor forma perechi si vor pescui exclusiv din barca, urmand sa incerce sa prinda minim 3 salai, 3 bibani si o stiuca in fiecare dintre cele 3 zile alocate competitiei. Credem cu tarie ca este un concurs care vine ca o manusa multor pecari romani de rapitor, cu siguranta printre cei mai buni din lume, mai ales datorita versatilitatii de care dau dovada, indiferent de specia vizata sau de apele pe care se desfasoara concursurile. Premiile totalizeaza 40.000 lire sterline, iar inscrierea pentru fiecare echipa inseamna o taxa de 1500 lire sterline. Mai multe detalii pe www.worldpredatorclassic.com/

Uriasul estuar Haringvliet - locul de desfasurare a primei editii a World Predator Classic

Uriasul estuar Haringvliet – locul de desfasurare a primei editii a World Predator Classic

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com