Ultima ora
You are here: Home / Competitii / Cristian Rudeanu – Strategii de Sarulesti
Cristian Rudeanu – Strategii de Sarulesti

Cristian Rudeanu – Strategii de Sarulesti

Cu doar o zi inaintea startului celei mai importante competitii crapiste a toamnei, Open Sarulesti, continuam seria de micro-interviuri cu cele mai importante nume aflate pe bogata lista a concursului. In aceasta seara, Cristi Rudeanu, omul din spatele nadelor Carping Club, unul dintre cei mai experimentati pescari de competitie de la noi.

Cristi, este Open Sarulesti ultimul concurs din 2014 pentru clubul Carping?

Probabil ca da, acesta va fi ultimul concurs al anului. Desi, stiti cum se spune: niciodata sa nu spui niciodata. Daca va mai aparea vreo oportunitate interesanta, interna sau international, vom vedea la momentul respectiv.

Cristi si Manuel Chejnoiu cu un superb exemplar de crap de Bolsena

Cristi si Manuel Chejnoiu cu un superb exemplar de crap de Bolsena

Conduci una dintre cele mai importante companii autohtone producatoare de nade destinate pescuitului la crap. Veti merge pe retelele clasice, sau aveti ceva “secrete” pregatite pentru acest concurs?

In linii mari vom folosi nade consacrate, si anume din gama Premium Meat insa vom pune la treaba si produsele din gama Tournament, o reteta pe care o am in minte de multi ani, dar care abia acum prinde contur si va aparea oficial pe piata in primavara anului viitor.

cristi-rudeanu

Fiindca ai o foarte bogata experienta competitionala, o sa te intreb care sunt, din punctul tau de vedere, diferentele majore de strategie dintre un concurs clasic, unde se arunca din mana, si unul de pescuit plantat?

Diferentele sunt enorme. Avand la dispozitie barca si sonar optiunile pescarului sunt mult mai mari. Mai ales in aceasta perioada a anului cand cel mai important aspect este localizarea pestilor. Plecand de aici, odata gasite vadurile cu potential, important este modul de abordare a acestora. Mai exact, pe langa eventuale structuri nu as nadi intens, as prefera un pescuit la interceptare, iar intr-un loc in care nu ai de ce te lega mi-as construi propria structura, sub forma unui pat generos de nada. Dar, acestea sunt doar teorii, adevaratele decizii se iau pe apa, in functie de conditii si, evident, de inspiratie. Multumesc!

Si eu multumesc si mult noroc la tragerea la sorti de la Sarulesti!

Crap de 21 kg prins de Cristian  si Sorin Rudeanu la World Carp Classic

Crap de 21 kg prins de Cristian si Sorin Rudeanu la World Carp Classic

Daca ti-a placut articolul, un like si un share sunt binevenite! Ne poti cauta si pe facebook, contul Revista de Crap. Iti multumim si te mai asteptam!

Leave a Reply

Scroll To Top
shared on wplocker.com